Rogerarts

Göteborgsutställningen avslutad

Tack alla som besökt utställningen på Landala Torg! Nu är alla målningarna inlagda i galleriet och de flesta finns att köpa som signerad print för 290 kr/st, så gå in där och ta er en titt i lugn och ro. Mejla mig på Roger@rogerarts.se om ni hittar något för er. Kanske julklapp?

 

 

 

 

05 Dec 2017

Malungsutställningen avslutad

Nu är utställningen i Malung avslutat, och vilken härlig månad det har varit. Tack alla som varit och besökt tavlorna på Malungs bibliotek. Alla bilderna är nu upplagda i galleriet.

Över hälften av tavlorna är sålda, men är ni intresserade av ett original så mejla mig på roger@rogerarts.se så berättar jag vilka som finns kvar och vilka priser de har. Jag har även signerade prints kvar till salu för 290 kr styck på ett antal utvalda alster. Även där får ni gärna mejla och fråga vilka de är. Kanske är de ett hett tips som årets julklapp? :)

Nu blickar jag framåt på nästa utställning som är alldeles runt knuten både i tid och geografiskt; nämligen 6-18 November på Lohrs Pocket MedMera i Landala i Göteborg. Vi ses där!

23 Oct 2017

Utställning i Malung

På lördag är det äntligen dags för utställningen i Malung! Välkomna till Biblioteket i Malung mellan 12-15 där det blir Vernissage för bilderna. Jag och Linda kommer även att ta några toner i samband med detta. Utställningen pågår mellan 23 Sept och 20 Okt. Varmt Välkomna!

18 Sep 2017

Linda fyller 30!

Nu finns en ny bild på Linda i galleriet. Hon hade en härlig idé där hon skulle vara porträtterad i Hollywood-tema i mitten och hennes vänner skulle få avsluta målningen med hälsningar eller egna alster. In och kika vetja!

Ni har väl inte glömt att följa Rogerarts.se på Instagram eller Facebook?

16 Aug 2017

70-årspresent

Nu ligger en ny födelsedagspresent uppe i galleriet! Det är Rogers(inte jag) mamma som har fyllt 70 år. Stort grattis!

15 Jun 2017

Olle 30 år!

Olles vänner gick ihop och beställde en karikatyr till 30-årsdagen. Grattis Olle!

30 May 2017

Björn 30 år

Nu ligger en ny bild i galleriet. Det är Krista och Viktors kompis Björn  som fyllde 30 år förra helgen. De ville att jag skulle måla en bild på denna whiskeyälskande bassist. Stort grattis!

30 Apr 2017

Facebook och Instagram

Du har väl inte missat att följa rogerarts.se på facebook och Instagram?! Någon gång i veckan lägger jag upp halvklara bilder där ni är varmt välkomna att ge förslag och bli avmålade. Så in där och följ vetja, det är skoj! 

Galleriet är även uppdaterad med en födelsedagspresent där Johanna har gett ett porträtt till sin mamma där de står framför operahuset i Sidney. I galleriet finns även en bild på Kim och Mats för deras fina pod #Livet som man bland annat hittar om man går in på drayswe.se.

Ta hand om er i vårsolen!

19 Apr 2017

Sneakpeak inför utställningen i Malung

Nu finns en akvarell inför utställningen i Malung i galleriet, någon som vet var i Malung det är?

Vidare så kan jag avslöja att utställningen kommer att hållas på bibloteket i Malung från den 23 september och ungefär en månad framåt. Kanske blir det också lite musik :) Skriv in i kalendern!

24 Mar 2017

Internationella

Jag designade omslaget till Linda Skogholms debutskiva för ett par år sedan baserat på foton tagna av Andrea Marunga. Jättefin skiva som jag tycker ni ska lägga till i era livs soundtrack, eller åtminstone i era Spotifylistor. Linda håller just nu på med att spela in två låtar till med Marcos Ubeda som producent, så stay put!

 

Alltså, ett härligt tillrop till min fru Linda på denna dag och lika härliga tillrop till min syster Erica och min mamma Gunilla. Tre nämnda och många glömda, kram på er!

08 Mar 2017

Utställningar!

Då är det klart!

Efter några år av utställningstorka så blir det i höst 2 stycken för att kompensera något. Den första hålls i Malung den 23 september och en månad framåt. Den andra hålls i Göteborg den 6 november och 2 veckor framåt. De båda kommer att innehålla helt olika bildmaterial så jag ser fram emot att se er på dessa Sveriges två centralorter. Lokal får bli hemligt tills vidare.

I galleriet finns nu en bild av ett parti skog i Yttermalung.

 

 

01 Feb 2017