Rogerarts

Instagram

Först ut! - 2 bilder på Yttermalungsbördige och E-sportprofilen Kim "Drayich" Larsson. Honom kan ni följa på @pappakimfalun på Instagram, mycket nöje!

Och på tal om det så har även jag nu gjort mig mer aktiv på både Facebook och Instagram - Rogerarts.se - på dessa sociala medier. Sök upp och följ mig där. Den uppmärksamme kommer att uppmärksamma att jag är något mer aktiv där än här, men tanken är att "där" även kommer att påverka "här" och att alltsammans ska bli så himla aktivt. Gött.

Sist men inte minst så har priserna för en målning till dig eller någon som du bryr dig om uppdaterats och du kan få denna tavla från 790 svenska kronor, och då ingår även ram och passe-partout(blir supernajs om tavlan är tänkt att hänga på väggen eller synas i allmänhet). 

 

 

28 Sep 2016

Bröllop!

 

Hej på er!

Det har varit en mycket fin sommar för min del som toppades av att jag och min sambo Linda gick oss gifte oss! I galleriet finns det nu en akvarell på Årås Kvarn där hela spektaklet gick av stapeln. För övrigt kan ni även där hitta en mycket fin gammal dam av arten Hund som jag även där har akvarelliserat. 

Någon gång framöver här tänkte jag öppna någon form av kanal i sociala medier där jag betydligt mer regelbundet än nu lägger upp nya alster. Kanske Instagram blir bra... vi får se :) 

Vill ni förresten beställa porträtt eller något annat härligt motiv av någon som present eller rent utav julklapp så är ni välkomna att höra av er! 

 

11 Sep 2016